TERA produkter

TERA kaldeanlæg består af en central, som er kabelforbundet til undercentraler i de forskellige afdelinger. Alle undercentraler styrer teksterne og kald til panelerne. Ved hjælp af vagtplaner kan kald vises i flere opdelinger. Denne sammenvisning kan tidsstyres af centralen eller styres med et sammenkoblingspanel.

Et komplekst anlæg med enkel betjening

FACI TERA kaldeanlæg er nemt at installere, programmere og anvende. FACI-kaldeanlæg kan det vore kunder har brug for samt meget mere. Kombineret med det trådløse teknologi, kan man få kald med en meget præcis positionering, så der nøjagtigt kan fortælles, hvem der har kaldt. Dette vises tydeligt ved hjælp at et rumnummer, stedbeskrivelse og navn på den person, som har foretaget kaldet, uanset hvor man befinder sig henne i bygningen.

Har man allerede et FACI GIGA-anlæg, kan der skiftes til TERA meget simpelt. Kabeltrækning behøves ikke, da der anvendes samme kommunikationskabler fra GIGA til TERA. Ved hjælp af et administrationsprogram, kan der tilpasses lige de vagtplaner, som kunden ønsker. Administrationsprogrammet tillader brugeren, at modificere panelerne, så de passer med de teksterne der ønskes fra personalets side.